Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Review: 2 in 1 eyeliner pen by essence

Γεια σας αγαπημένες μου!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα eyeliner pen με δύο άκρες από την essence. Γενικότερα η essence είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες καθώς συνδυάζει ποιότητα και προσιτές τιμές και επιπλέον όποιο προϊόν της έχω δοκιμάσει με έχει ικανοποιήσει.




Το συγκεκριμένο λοιπόν έχει δύο άκρες μια λεπτή και μια πιο χοντρή. Όπως λέει και η συσκευασία του η λεπτή μύτη είναι μια πιο ακριβή και φυσική γραμμή ενώ η πιο χοντρή είναι για μια πιο δραματική γραμμή.
        


Η άποψή μου

Είναι ένα πολύ καλό προϊόν καθώς ο σχεδιασμός του σε βοηθάει να δημιουργήσεις την κατάλληλη γραμμή. Επίσης μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κοπέλες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην χρήση eyeliner. Είναι οικονομικό, (3,80 £) και μπορείς να το παίρνεις μαζί σου χωρίς να λερώνει τα πράγματά σου ή να χρειάζεσαι διάφορα εργαλεία για την εφαρμογή του και έχει πολύ καλή διάρκεια. Είναι εύκολο στην χρήση και μπορείς να δημιουργήσεις οποιαδήποτε γραμμή με ευκολία.
Το μόνο αρνητικό του είναι ότι δεν είναι όσο μαύρο θα ήθελα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να το περάσεις πάνω μια φορά. (αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία)



Το έχετε δοκιμάσει; Έχετε κάποιο προϊόν της essence ;
Περιμένω τα σχόλια σας!


Subscribe
Like us on Facebook: 
https://www.facebook.com/pages/Iwanna-ja/183448315090595

8 σχόλια:

  1. Δεν εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο, αν και φαινεται πολυ καλο.Λεω να το δοκιμασω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίνεται καλό προϊόν , εγώ παίρνω της essence μανό και μάσκαρα κατά καιρούς, όταν δεν έχω αρκετό χαρτζιλίκι... :) μπορώ να πω όμως πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τα προϊόντα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exei polu kala proionta...kai exoun polu kaluteri poiothta apo alles etaireies pou dineis tou kosmou ta lefta!

      Διαγραφή
  3. Καλό φαίνεται! Εγώ έχω την διάφανη πούδρα της essence, πολύ φθηνή και είμαι ευχαριστημένη! Δυστυχώς, όμως, τα προϊόντα αυτής της εταιρίας δεν γράφουν paraben ή silicons free και τελευταία τα κοιτάω αυτά :)

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή