Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Lip gloss by Glamorous

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα lip gloss της Glamorous, μιας ελληνικής εταιρείας που δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα και είναι πολύ οικονομική.
Από αυτή τη σειρά λοιπόν που είναι σε μορφή σωληναρίου, έχω δοκιμάσει τρία από αυτά (τις αποχρώσεις 03, 05 και 10). Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η μεγάλη συσκευασία τους (15 ml) σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή (περίπου 1,50€) καθώς και το γεγονός ότι διαρκούν 30 μήνες αφότου ανοιχτούν.






Έχουν περισσότερο γυαλιστερή όψη παρά έντονο χρώμα αν και από αυτά που έχω δοκιμάσει το χρώμα τους (όσα έχουν) είναι πολύ καλό. Η συσκευασία τους είναι πρακτική και σίγουρα τα lip gloss θα κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Έχουν πολύ καλή διάρκεια και έχουν ένα όμορφο και αρκετά έντονο άρωμα ( εκτός από το κόκκινο που είναι άοσμο και ίσως είναι και άλλης σειράς).




Το μόνο αρνητικό που βρίσκω σε αυτά είναι ότι είναι αρκετά κολλώδης αλλά για την τιμή και την ποσότητά τους είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Ίσως να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δεν χάνετε και κάτι να τα δοκιμάσετε!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο lip gloss ή κάποιο άλλο προϊόν της Glamorous;
Περιμένω να ακούσω τα σχόλιά σας!



13 σχόλια:

  1. Παλιά είχα δοκιμάσει ένα lip gloss μόνο που δεν μου έκατσε καλά το χρώμα.. όντως έχουν μια κολλώδη υφή αλλά είναι μια καλή οικονομική λύση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την glamorous αλλά με τέτοια τιμή σίγουρα θα πάρω ένα lip gloss για την τσάντα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ οικονομικά! Φαίνονται μια χαρά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομορφα χρωματα και μεγαλες συσκευασιες! Αν τα πετυχω ισως τα δοκιμασω!

    http://ellakibeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει. Φαίνονται πολύ ωραία!
    Τώρα σε ακολουθώ και στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραια φαινονται και τα 3!

    iwannaja.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή