Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

August Favourites







Ο Αύγουστος έχει πλέον τελειώσει και πήρε μαζί του και το καλοκαίρι. Τα κυριότερα προϊόντα που χρησιμοποίησα κατά την διάρκεια του Αυγούστου δεν ήταν πολλά αλλά αρκετά για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο look. Ας τα δούμε αναλυτικότερα:

  • Avon Spectra Lash Mascara (black). Η συγκεκριμένη μάσκαρα προσφέρει πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες σας και τέλειο μήκος. Είναι επίσης αρκετά οικονομική (8,50 ευρώ).  Στο κάτω μέρος της συσκευασίας έχει τρεις βαθμίδες με αριθμούς ώστε να την ρυθμίζετε ανάλογα με το πόσο έντονες θέλετε τις βλεφαρίδες σας. Ίσως το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι δεν τις ξεχωρίζει πολύ καλά.
  • Oriflame κραγιόν με τριπλό πυρήνα (ravishing rose). Ένα κραγιόν με έντονη απόδοση και όμορφη μυρωδιά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Περιέχει μικροσκοπικούς κόκκους λάμψης αλλά μπορεί να φορεθεί και matte εάν βάλετε μόνο από το εξωτερικό μέρος του πυρήνα.
  • Avon Supershock gel eyeliner (blackened metal).  Ένα μεταλλικό μαύρο gel eyeliner με  shimmer ιδανικό για νυχτερινές εμφανίσεις. Απλώνεται πολύ εύκολα με ένα πινελάκι και έχει μεγάλη διάρκεια.
  • Cream Blush.  Ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή που έφτιαξα η ίδια. Εύκολο στην εφαρμογή και πολύ καλής ποιότητας. Διαβάσετε σχετικό review και οδηγίες παρασκευής  στην προηγούμενη ανάρτηση.
  • Μολύβι χειλιών Cosmetic Pencils (910).  Ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση που συνδυάζετε τέλεια με το παραπάνω κραγιόν. Έχει πολύ καλή απόδοση και είναι πολύ οικονομικό (1,50 ευρώ)
  • Άσπρο Μολύβι Ματιών Vera Valenti.  Ένα πολύ οικονομικό μολύβι αλλά με όχι τόσο καλή απόδοση. Το μειονέκτημα του είναι ότι όταν το βάζετε στο εσωτερικό του ματιού έχει ελάχιστη διάρκεια και το όχι τόσο καλή απόδοση. Αντίθετα στο εξωτερικό του ματιού είναι πολύ πιο έντονο και διαρκεί πολύ περισσότερο. Παρ'όλα αυτά δεν θα το πρότεινα σε όσες το θέλουν για το εσωτερικό του ματιού και σίγουρα ούτε εγώ θα το αγοράσω ξανά.


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα Αύγουστο πλην του τελευταίου που δεν είναι ακριβώς αγαπημένο μου ήταν το μοναδικό μου άσπρο μολύβι.
Εσείς έχετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα?
Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για αυτόν το μήνα?

Subscribe
Like us on Facebook: 

Ιωάννα

6 σχόλια: