Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Review: Maxi Rouge Lipstick 08 by Farmasi

Το συγκεκριμένο Review είναι για ένα από τα αγαπημένα μου κραγιόν από την εταιρία Farmasi .
Η Farmasi είναι μια εταιρία με όχι τόσο πολύ ακριβά καλλυντικά αλλά τα καλλυντικά της είναι όλα πολύ καλής ποιότητας. Αυτό το κραγιόν έκανε τέσσερα ευρώ αλλά είναι μια πάρα πολύ επιλογή.

Το χρώμα του είναι ένα πολύ εντυπωσιακό φουξ που περιέχει πολύ μικρά glitter τα οποία φαίνονται ελάχιστα. Η σύστασή του είναι αρκετά κρεμώδης και δεν είναι τόσο ενυδατικό. Αυτό είναι μάλλον το μοναδικό του μειονέκτημα.

Το καλύτερο σε αυτό το κραγιόν είναι η απόδοση του. Γράφει πάρα πολύ έντονα. Με το που ακουμπάτε  το κραγιόν στα χείλη σας το χρώμα είναι απίστευτα έντονο. Είναι τόσο έντονο που χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα για να καλύψετε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Ένα μόνο πέρασμα φτάνει.  Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι η απίστευτη μυρωδιά! Τέλος είναι πολύ σταθερό και διαρκεί πολλές ώρες.


Στην παρακάτω φωτογραφία η βουλίτσα είναι το κραγιόν όταν απλώς το ακουμπάτε στα χείλη ενώ η γραμμή είναι μόνο με ένα πέρασμα!



Επομένως το συγκεκριμένο κραγιόν είναι μια πολύ καλή επιλογή αφού είναι πολύ καλής ποιότητας κραγιόν με εκπληκτική απόδοση αλλά και οικονομικό!!!



Εσείς έχετε προϊόντα αυτής της εταιρίας?
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο φουξ κραγιόν???





Φιλιά,
Ιωάννα

16 σχόλια:

  1. Ωραίο χρωματάκι! :D
    Είχε πάρει και η αδερφή μου παλαιότερα ένα κραγιόν της ίδιας εταιρείας και αν και είναι πολύ κρεμώδες αν το απλώσεις χωρίς πινελάκι ή δεν το ταμπονάρεις φαίνεται περίεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι όντως χρειάζεται να μάθεις να το δουλεύεις για να σου βγει καλό!!! Να και κάτι που ξέχασα να γράψω. Αλλά με ένα πινελάκι νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Έμενα τουλαχιστον με ικανοποιεί και έχω πλέον μάθει να το δουλεύω πολύ καλά.

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Ιωάννα, καλώς σε βρήκα! Σε ευχαριστώ που πέρασες από το blog μου! Πολύ όμορφο χρώμα φαίνεται! Δεν έχω δοκιμάσει τη μάρκα, πρώτη φορά την ακούω.. Που τη βρίσκουμε? Ιδιαίτερα οικονομική τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σε σενα!!! Καλωσήρθες στην παρέα μας. Την συγκεκριμένη μάρκα δυστυχώς μπορεις να την βρεις μονο σε μικρά συνοικιακά μαγαζακια με αρκετα οικονομικα προιοντα. Δεν ξερω αν υπαρχει και σε μεγαλυτερα καταστηματα.

      Διαγραφή
  3. Τέλειο χρώμα!!!!!!!!!!!
    Που μπορώ να την βρω αυτήν την εταιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν ειμαι απο Αθηνα δεν ξερω που ακριβως μπορεις να την βρεις στην περιοχη σου αλλά συνηθως υπαρχει σε μικρα μαγαζακια με οικονομικες λυσεις.

      Διαγραφή
  4. Ιωάννααα! Μπορεις σε παρακαλώ να αλλάξεις το banner μου στη σελίδα σου? εκανα καινουριο! Ο κωδικος ειναι στην καρτέλα ''submit your blog'' στη σελίδα μου! ευχαριστωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρά πολυ ωραίο χρώμα! Πρώτη φόρα όμως ακούω αυτην την μαρκα ελπίζω να το βρω και εγώ κάπου στην αθηνα. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι να την βρεις συντομα! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή