Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Golden Rose Ceramic Nail Color No 119

Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποίησα ένα βερνίκι νυχιών της εταιρίας Golden Rose και επειδή ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα σκέφτηκα να σας το παρουσιάσω.

Γενικότερα προτιμώ βερνίκια αυτής της εταιρείας γιατί είναι πολύ φθηνά αλλά και πολύ καλά. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βγάλει πολλές σειρές βερνικιών που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τη συσκευασία, την ποιότητα αλλά και την τιμή. Αυτό το βερνίκι είναι από την παλαιότερη σειρά και αν η  νεότερη είναι πιο ποιοτική αυτή με έχει ικανοποιήσει.

Έτσι λοιπόν, το Νο 119 αυτής της σειράς είναι ένα καλοκαιρινό έντονο φουξ χρώμα. Είναι πολύ οικονομικό (γύρω στο ένα ευρώ), έχει πολύ καλή σύνθεση και πολύ καλή απόδοση. Με δύο περάσματα ή ακόμη και με ένα αλλά πολύ καλό πέρασμα και με top coat τα νύχια σας είναι έτοιμα.

Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι στεγνώνει αρκετά δύσκολα.
Με λίγα λόγια το προτείνω χωρίς φόβο σε όλες.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές στείλτε μου email στο ioathan@yahoo.gr

Σημείωση: Το χρώμα του είναι λιγάκι πιο σκούρο από ότι στις φωτογραφίες.




2 σχόλια:

  1. Τέλειο είναι το χρώμα! Που την βρίσκεις αυτή την μάρκα; Εγώ έχω δοκιμάσει ένα μανό από αυτή την εταιρία που το είχαν δώρο σε ένα περιοδικό και μου άρεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω αυτα τα μανο τα αγοραζα από ένα μικρο σουπερ μαρκετ που ειχε προιοντα Golden rose. Αλλα μετά ανακαλυψα οτι υπαρχουν και στα μαγαζακια με το 1 ευρώ.

      Διαγραφή