Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μέθοδοι Αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση είναι μια μέθοδος που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αποφύγει. Έτσι θα πρέπει τουλάχιστον να ενημερωθεί ώστε να επιλέξει την μέθοδο που θα χρησιμοποιεί. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να δοκιμάσει αρκετές μεθόδους μέχρι να κατασταλάξει στην καλύτερη. Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για τις μεθόδους που εγώ έχω χρησιμοποιήσει, θα σας πω την άποψή μου για αυτές και όλες αυτές φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.



  • Ξυραφάκι : ίσως να είναι η πιο γρήγορη, εύκολη, φθηνή και καθόλου επώδυνη λύση αλλά με το ξυραφάκι το αποτέλεσμα είναι οι τρίχες να γίνονται πιο άγριες και πιο πυκνές από ότι πριν, και ρίζα τους να τριπλασιάζετε ώστε να χρειάζεστε συνεχώς ξύρισμα αφού οι τρίχες δεν κόβονται από τη ρίζα . Τέλος οι τρίχες μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα από ότι στην αποτρίχωση.
  • Κρύες ταινίες αποτρίχωσης: αυτές οι ταινίες δεν είναι καθόλου καλές αφού δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στα πόδια σας,είναι επώδυνες, στοιχίζουν πάρα πολύ σε σύγκριση με την ποσότητά τους (περίπου 8 ευρώ το κουτί) ενώ περιέχουν μόνο 20 ταινίες και 4 μαντηλάκια, αριθμός που δεν φτάνει ούτε για μια χρήση.
  • Δοχείο Ζεστού Κεριού: είναι αρκετά αποτελεσματικές αλλά ταυτόχρονα και επώδυνες. Η συσκευασία είναι αρκετά οικονομική (γύρω στα 8 ευρώ) και περιέχει το δοχείο κεριού, ένα ξυλάκι για να απλώνεται το κερί και 20 ταινίες. Αυτή η συσκευασία φτάνει μέχρι και για πέντε χρήσεις αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την θέρμανση του κεριού.Τέλος και στις δύο περιπτώσεις του κεριού πρέπει οι τρίχες να είναι μεγάλες διότι τις μικρές δεν τις αφαιρεί. Ένας παρόμοιος τρόπος με το δοχείο είναι το ρολό κεριού που είναι ακριβώς το ίδιο με το δοχείο απλά απλώνετε το κερί πιο εύκολα, με την ρολέτα από ότι με το ξυλάκι.
  • Αποτριχωτική Κρέμα: είναι αρκετά οικονομική αλλά καθόλου καλή επιλογή. Περιέχει την κρέμα και ένα σφουγγαράκι. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν αφαιρεί τις τρίχες από την ρίζα αλλά λειτουργεί όπως το ξυραφάκι. Επίσης έχει μια πολύ άσχημη μυρωδιά.
  • Αποτριχωτική Μηχανή: είναι για εμένα η καλύτερη μέθοδος αφού βγάζει όλες τις τρίχες από την ρίζα είτε αυτές είναι μικρές είτε είναι μεγάλες. Η τιμή του είναι πιο ακριβή από τις άλλες μεθόδους αλλά αυτό το αγοράζεις μόνο μια φορά και δεν χρειάζεται να το αγοράσεις ξανά έτσι στο τέλος αποδεικνύεται πιο φθηνό από το να αγοράζει συνέχεια ταινίες ή κρέμα. Το δικό μου μηχάνημα περιέχει την μηχανή με δύο κεφαλές μια με μασάζ και μια χωρίς τον μηχανισμό του μασάζ, ένα καλώδιο για να το συνδέεται με την πρίζα,και ένα βουρτσάκι για να καθαρίζετε την μηχανή από τις τρίχες, όλα αυτά μέσα σε ένα πρακτικό σακουλάκι. Αρχικά είναι πιο επώδυνο από τις προηγούμενες μεθόδους αλλά το χρησιμοποιείται συνεχώς παύει να είναι επώδυνο αφού οι τρίχες μειώνονται λιγοστεύουν και αδυνατίζουν. Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιώ.
Σημείωση: Στις φωτογραφίες αναγράφονται οι μάρκες που έχω χρησιμοποιήσει εγώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες μάρκες με αυτά τα προϊόντα, τα συγκεκριμένα είναι απλώς παραδείγματα. 

Αυτοί λοιπόν είναι οι μέθοδοι που γνωρίζω εγώ. Εσείς ποια μέθοδο χρησιμοποιείται;
Φιλιά,
Ιωάννα

10 σχόλια:

  1. geia sou iwanna!!! polu endiaferon to blog sou!!! kai wraia fonto!!! kalws se brika loipon! egina follower! thesecretofwomen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ χρησιμοποιώ ξυραφάκι αλλά από το επόμενο καλοκαίρι θα πάω να μου το κάνουν με κερί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω αρχικα ξυραφακι χρησιμοποιούσα. Με το κερι μπορει αρχικα να πονέσεις αλλα θα χαρείς πολύ με το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  3. εγω χρησιμοποιω το ζεστο κερι... οχι το δοχειο κεριου αλλα εκεινο που αγοραζεις το μηχανημα και το ζεσταινεις
    μπορω να πω πως ερχεται πολυ φθηνα αν σκεφτεις οτι με 10 ευρω αγοραζεις το μηχανημα και το χρησιμοποιεις μεχρι να χαλασει ενω ενα νεο κερι κοστιζει γυρω στα 2 ευρω
    επισης οι ταινιες (χωρις να εχουν πανω τους κερι βεβαια :Ρ) κοστιζουν γυρω στα 2 ευρω οι 100 και μαλιστα πλενονται οποτε αν δεν βαριεσαι δεν χρειαζεται να αγοραζεις συνεχεια
    επιπλεον εγω τουλαχιστον δεν το βρισκω καθολου επωδυνο
    οποτε σκεψου το και αυτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εχω ακουσει και γω αλλά δεν ετυχε να το δοκιμασω! φαινεται πολυ καλό ετσι οπως το παρουσιαζεις! Σιγουρα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα! :)

      Διαγραφή
  4. τι ακριβως ειναι αυτο το μηχανημα? μπορεις να μου πεις απο που το αγορασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ενα μηχανημα που το συνδεεις στην πριζα, και το μετακινησεις πανω στο ποδι σου περα δωθε και αυτο βγαζει τις τριχες απο την ριζα.
      Εγω το αγορασα απο μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη αλλα υπαρχουν παρομοια και σε ορισμενα σουπερμαρκετ αν ψαξεις

      Διαγραφή