Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αγαπημένα Ιουνίου & Mini reviews

Γεια σε όλες σας κορίτσια! Σε αυτό το άρθρο είναι τα αγαπημένα μου αυτό το μήνα καθώς και μια μικρή κριτική για αυτά τα προϊόντα.





1.Μάσκαρα FALSE LASH EFFECT της Max Factor (black). Μια από της αγαπημένες μου μάσκαρες για όγκο. Προσφέρει πολύ όγκο, τις κάνει αρκετά μακριές και πυκνές και με αποτέλεσμα να φαίνονται πολύ φυσικές και εντυπωσιακές. Τέλος, τις ξεχωρίσει πολύ καλά και βοηθάει πολύ το μάτι.
 2. Πινέλο powder brush της Essence. Παρ'όλο που κανονικά είναι για πούδρα εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ για το ρουζ επειδή με βολεύει καλύτερα.
3. Ρουζ της Farmasi ( No 07). Ένα πολύ φυσικό ρουζ σε απόχρωση baby pink. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, είναι πολύ φυσικό με ματ τελείωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα καθημερινό φυσικό look. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ματ σκιά.
4.Μολύβι Seventeen (01 black velvet).
5.Διπλή σκιά DIDO (No 08). Shimmery διπλή σκιά σε μια πιο ανοιχτή σκιά με χρυσά στοιχεία ενώ η δεύτερη πιο σκούρη απόχρωση με καφέ προσμείξεις.
6.Lip gloss Oriflame (soft coral). Ένα κοραλί lip gloss που περιέχει πολλά στρας ,με απίστευτο άρωμα καρπούζι και λαστιχένιο πινελάκι. Είναι επίσης πολύ ενυδατικό.
7.Πούδρα Lovie (No 204). Μια πούδρα με μέτρια κάλυψη και πολύ καλή υφή.
8.Βερνίκι νυχιών Golden rose (No 213). Ένα κοραλοκόκκινο χρώμα (πιο σκούρο απ'ότι φαίνεται). Έχει πολύ καλή απόδοση, το χρώμα βγαίνει και με το πρώτο πέρασμα και κρατάει για πολλές μέρες.
9.Liposan απλό βανίλια. Πολύ ενυδατικό για τα χείλη. 

Αυτά λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου για αυτόν τον μήνα. Εσείς έχετε κάποιο από αυτά? Ποια είναι η άποψή σας?

Φιλάκια...
Ιωάννα 

4 σχόλια:

  1. αυτο το ρουζ δειχνει να χει πολυ ομορφο χρωμα!
    κ το μανο πολυ ωραιο!
    umakefashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολυ! Ναι και μενα μου αρεσουν πολύ και το ρουζ γινεται καταπληκτικη σκια!

      Διαγραφή